Woods avfukter

Kraftig avfukter Woods DSC-70E

Kjøp avfuktere

Kjøp proff avfukter

Jeg satt og leste spesifikasjoner på diverse avfuktere, og bare for gøy fant jeg fram lommeregneren på mobilen og sjekket hvilken avfukter som gir mest pr. krone, altså mest vann i sluket pr. krone investert og da kom jeg fram til DSC-70E fra Woods. Jeg understreker at jeg ikke har testet avfukterene selv, jeg bruker fabrikkenes tall, priser og kampanjer varierer fra dag til dag og det er mange modeller og merker jeg ikke har testet, men akkurat idag, juli-2019, var det DSC-70E som var best av de modellene jeg regnet på.

Litt om maskinen. Det er en kraftig og stor avfukter. Den veier 29 kilo og er anbefalt for romstørrelser helt opp til 280 kvadrat. Den virker også ved lave temperaturer, helt ned til 1 grad og den har faktisk pumpe, så det må ikke være sluk like ved der avfukteren stå, den klarer å pumpe vannet ett stykke.

Jeg ser ikke for meg at dette er en avfukter for “hjemmebruk” med mindre du har store fuktproblemer. Men den kan godt stå i ett større lager, butikklokale, produksjonskjøkken. Den er også ett alternativ for proffmarkedet (byggmester/murer som vil tilby litt ekstra for sine kunder eller som en løsning å ha i bakhånd om det dukker opp vann hvor det ikke skal i ett bygg 🙂 ) Det er også ett alternativ om du vil drive utleie. Siden jeg først var igang så sjekket jeg leiepriser og denne, eller avfuktere med omtrent samme kapasitet leies ut for ca 500,- døgn (inkludert mva), og prisen er ca 12.000,-, så du skal ikke leie den ut i mer enn 30 dager før du begynner å tjene penger.

Mer info om/kjøp Woods DSC-70E avfukter